Get Adobe Flash player

.

Lain-lain gambar menarik, sila rujuk galeri
http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets atau di http://www.facebook.com/fazrien
.

Jom kita lihat gambar-gambar majlis perkahwinan Rosliza & Amir Asyraf. Disebabkan saya buntu nak pilih gambar mana yang hendak di upload, jadi saya bahagikan 2 posts… 1 gambar-gambar sesi akadnikah dan 1 lagi gambar-gambar sesi sanding+outdoor. Mudah sket kan… lagipun Liza ada 2 set wedding dress :)

Sesi akadnikah pula dilangsungkan di Masjid China di Rantau Panjang. Ada banyak nama sebenarnya, ada yang panggil Masjid Beijing atau Masjid Jubli Perak Sultan Ismail Petra. Tapi yang pasti ada satu persamaan iaitu masjidnya memang cukup unik & menarik :)

TEMPAHAN
Yang merancang nak kahwin atau nak tempah servis Fazrien Pictures, kena plan cepat-cepat ya kerana senarai tempahan untuk tahun 2012 ni dah nak hampir penuh. Maybe saya akan terima dalam 5-6 tempahan sahaja lagi. Taknak padatkan sangat kerana yang penting saya ada cukup ruang berehat & siapkan album dengan pantas untuk anda. Walaupun penyiapan sekarang dah cukup pantas (4-6 minggu selepas majlis)… tapi saya tetap berazam nak siapkan lagi cepat.. maybe 3-4 minggu selepas majlis :)

 

.

Best regards,

AYIEN

FAZRIEN PICTURES (TR0080056-W)
017 944 1344

Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Blog : http://www.fazrien.com/blog
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets

Shamsul Fazrien | Promote Your Page Too

Leave a Reply