Get Adobe Flash player

Lain-lain gambar menarik, sila rujuk galeri
http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets

.

Jenama FAZRIEN sememangnya sudah sinonim dengan fotografi perkahwinan, tapi kali ini client menempah untuk sesi fotografi keluarga. Malahan bukan outdoor, sebaliknya sesi indoor. Justeru sedikit sebanyak untuk sesi ini, saya mengubah sedikit pendekatan gaya fotografi yang sudah sebati dengan jenama Fazrien Photography.

Gambar-gambar yang disnap kali ini lebih ‘direct’ dan dikurangkan sedikit unsur-unsur artistik & candid moments, supaya sesuai dengan konsep photosession kali ini. Saksikan sedikit gambar family Nadzir untuk entry ini.

SALAM AIDILFITRI
Justeru, kesempatan ini FAZRIEN PHOTOGRAPHY mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua viewers blog ini, terutama untuk bekas-bekas clients & potential clients serta peminat-peminat blog & karya Fazrien Photography. Maaf zahir & batin. :)

.

Best regards,

AYIEN

FAZRIEN PHOTOGRAPHY (TR0080056-W)
120-C, Tingkat 1, Jalan Sultan Ismail, 20200 Kuala Terengganu, Terengganu
019 9939 741, 017 9441 344

YM ID : shamsul.fazrien
Email : shamsul.fazrien@yahoo.com.my
Website : http://www.fazrien.com
Blog : http://www.fazrien.com/blog
Flickr : http://flickr.com/photos/shamsulfazrien/sets

Shamsul Fazrien Mohamed's Facebook profile

4 Responses to “FAMILY PORTRAITS, KELUARGA NADZIR, KUALA TERENGGANU”

  • jay:

    thx n credit to ayen…slmt hr raya…

  • nak tahu:

    nk tyer, shoot nie pakai camera n lens aper?nampak soft gmbar2 nie…mcm mner nak capture gmbar yg nampak soft n bersih ek?editing or lens tu sendiri?

    TQ

  • owh.. im not good in technical aspect.. tp cuba jawab apa yg tahu
    nak nmpk soft or not, bnyk perkara yg berkaitan. Antaranya composition.. so perkara-perkara yg tak sepatutnya tak masuk dalam frame gambar (angle kena best). Kedua lighting, main peranan, jika lihat gmbar.. ada masa sy hala lighting atas, kiri or kanan. Ke3 editing, aspek penting untuk keje fotografi. Ke4, lens juga ada peranan… tapi bukanlah perkara utama berbanding apa yg disebut terdahulu. Saya guna kamera d90 dua unit dgn lens 10-20mm f4-5.6 / 35mm f1.8 / 85mm f1.8 / 18-135mm f3.5-5.6

  • Sarah_Salihah:

    hee..sungguh chomel..lebey2 lagi yg terakhir..
    pose dan clear je gambar tu..
    sungguh dan sungguh jelesss~!!
    tahniah buat Fazrien..dan keluarga Nadzir..btuahnyerr dpt bgambar sakan..~!
    (^_^)

Leave a Reply